Årets lopp är inställt!

Vi har tyvärr fått fatta det trista beslutet att årets Hövdingelopp inte kommer att kunnas genomföras. Utifrån rådande situation ser vi inga möjligheter till ett genomförande som fullt ut följer FHMs rekommendationer. Vi hoppas ni förstår vårt beslut och att vi ses den 11 september 2021!

Ta hand om er!🏃‍♀️🏃🏻‍♂️

Uppdaterad info

Hej!

På grund av situationen som råder just nu vill vi informera om att vi i dagsläget inte lagt ut anmälningslänk till årets Hövdingelopp. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och cirka en månad innan loppet kommer vi ta ett slutgiltigt beslut om hur det blir. Vi har allting förberett, så fort vi om det är möjligt att genomföra årets lopp så skjuter vi ut anmälningslänken. Fram tills dess avvaktar vi, följ oss gärna på Facebook, där gör vi uppdateringar.

Tack till våra sponsorer och funktionärer

Utan våra sponsorer och funktionärer skulle vi aldrig kunna genomföra Hövdingeloppet, därför vill vi rikta ett stort tack till er alla som bidragit till Hövdingeloppet 2019.

Arnes Motortjänst Vittsjö

Bjärnums industriservice AB

Cramo

El-Olle i Vittsjö

Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB

Enge Mikroteknik

Farstorps sparbank

Hurricane hund och luftvapenspecialist

ICA supermarket Vittsjö

Kronägg

Levins el

Länsförsäkringar Göinge

PwC

RunnersStore

Skåneidrotten

Skånemejerier

Skånesläp

Snapphanebygdens sparbank

Sportringen Hässleholm

Tieto

Umara

Verums TV och service

Vittsjö skorstensservice

Anmälan är öppen

Nu är anmälan öppen till Hövdingeloppet 2019, gå in under fliken ”Anmälan” och säkra din plats till årets höjdpunkt som går av stapeln den 14 september.

Vi ser fram emot din anmälan:-)

Anmälan öppnar 14 maj

Vi kommer öppna upp anmälan den 14 maj, vi kommer ha samma startavgift som tidigare och hoppas såklart på deltagarrekord. För att anmäla sig klickar ni er bara vidare till anmälningsfliken.

Bilder 2018

Observera att bilderna för 2018 är flyttade till ”Resultat 2018”, där hittar ni alla fina bilder som våra duktiga fotografer tog längs med banan.

Tack alla sponsorer

Vi vill rikta ett stort tack till alla sponsorer som gör Hövdingeloppet till den tävling den är, utan er är det helt omöjligt. Följande sponsorer var med i år och stöttade oss: Arnes Motortjänst Vittsjö, Bjärnums industriservice AB, Cloetta, Cramo, El-Olle i Vittsjö, Enge mikroteknik, Emmaljunga barnvagnsfabrik, Farstorps sparbank, Hurricane hund och luftvapenspecialist, ICA Vittsjöhallen, Isover, Kronägg, Levins el, Länsförsäkringar, Nordsjö, PwC, Runners store, Skåneidrotten, Skånemejerier, Skånesläp, Snapphanebygdens Sparbank, Sportringen Hässleholm, Stoby målerifirma, Tieto, Verums TV och Service, Vittsjö skorstensservice, X-import.

Än en gång, tusen tack! Vi hoppas ni vill ställa upp nästa år igen!

Nu är anmälan för Hövdingeloppet 2018 öppen!

Äntligen! Nu går det alldeles utmärkt att anmäla er till Hövdingeloppet 2018. Vi firar 5 år i år så detta får ni absolut inte missa. Länken till anmälan hittar ni under fliken ”Anmälan”

Välkomna in med er anmälan!

15 september smäller det!

Boka redan nu upp den 15 september kl. 11 i era kalendrar, då drar vi iväg startskottet för Hövdingeloppets femte upplaga. Fem år innebär jubileum och det kommer vi fira med en garanti om en ännu bättre löpupplevelse. Vi har redan nu en del uppslag och givetvis är ni välkomna med förslag på uppslag. Posta på vår facebook-sida eller hör av dig på annat sätt. En sak som vi redan nu har bestämt är att erbjuda företagspaket, vi hoppas att företag kan utmana varandra i syfte att fler upptäcker löpningens charm.

Anmälan öppnar april/maj, mer info kommer inom kort.

Tack alla sponsorer

Utan alla sponsorer så skulle vi inte kunnat genomföra Hövdingeloppet, vi vill rikta ett stort tack till samtliga företag nedan:

Arnes Motortjänst Vittsjö, Bilcentrumgruppen Hässleholm, Bjärnums Färg, Bjärnums industriservice AB, Cloetta, Cramo, El-Olle i Vittsjö, Fairing sportsnutrition, Gevalia, Farstorps sparbank, Hurricane hund och luftvapenspecialist, Hårstudio 44 Trelleborg, ICA Vittsjöhallen, Kronägg, Levins el, Länsförsäkringar, Nordsjö, Rastgars fitnessbar, Runners store, Skåneidrotten, Skånemejerier, Skånesläp, Snapphanebygdens Sparbank, Sportringen Hässleholm, Tieto, Verums TV och Service, Vittsjö skorstensservice.