Tack för i år!

Årets Hövdingelopp är avklarat och vi vill rikta ett stort tack till alla löpare, åskådare, funktionärer och inte minst till våra sponsorer. Utan er alla hade vi inte kunnat genomföra loppet. Nu ska vi återhämta oss och preliminärt har vi satt den 9 september 2023 som datum för nästa års lopp. Men vi återkommer när vi har spikat datumet.

17 september smäller det!

Hej!

Nu är det datumet satt för årets Hövdingelopp, den 17 september kl. 11 går startskottet för det åttonde Hövdingeloppet. Anmälan hittar ni som vanligt under fliken ”Anmälan”. Völkommen in med din anmälan.

Tack för i år!

Ett stort tack till alla som var med och bidrog till den löparfest som vi fick bevittna under årets Hövdingelopp. Tack till sponsorer, funktionärer, löpare och publik. Hoppas vi ses nästa år!

Boka in 11 september

Allt är klart och nu kör vi Hövdingeloppet anno 2021 den 11 september!!!! Vi ser fram emot att ses igen!

Preliminärboka 11 september

Det ser ut som att årets Hövdingelopp blir av, vi räknar med att kunna anordna loppet den 11 september. Vi kommer ut med mer info fortlöpande men vi räknar med att kunna öppna upp anmälan den 11 juli. Håll er informerade på vår facebook-sida.

Ta hand om er!

Årets lopp är inställt!

Vi har tyvärr fått fatta det trista beslutet att årets Hövdingelopp inte kommer att kunnas genomföras. Utifrån rådande situation ser vi inga möjligheter till ett genomförande som fullt ut följer FHMs rekommendationer. Vi hoppas ni förstår vårt beslut och att vi ses den 11 september 2021!

Ta hand om er!🏃‍♀️🏃🏻‍♂️

Uppdaterad info

Hej!

På grund av situationen som råder just nu vill vi informera om att vi i dagsläget inte lagt ut anmälningslänk till årets Hövdingelopp. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och cirka en månad innan loppet kommer vi ta ett slutgiltigt beslut om hur det blir. Vi har allting förberett, så fort vi om det är möjligt att genomföra årets lopp så skjuter vi ut anmälningslänken. Fram tills dess avvaktar vi, följ oss gärna på Facebook, där gör vi uppdateringar.

Tack till våra sponsorer och funktionärer

Utan våra sponsorer och funktionärer skulle vi aldrig kunna genomföra Hövdingeloppet, därför vill vi rikta ett stort tack till er alla som bidragit till Hövdingeloppet 2019.

Arnes Motortjänst Vittsjö

Bjärnums industriservice AB

Cramo

El-Olle i Vittsjö

Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB

Enge Mikroteknik

Farstorps sparbank

Hurricane hund och luftvapenspecialist

ICA supermarket Vittsjö

Kronägg

Levins el

Länsförsäkringar Göinge

PwC

RunnersStore

Skåneidrotten

Skånemejerier

Skånesläp

Snapphanebygdens sparbank

Sportringen Hässleholm

Tieto

Umara

Verums TV och service

Vittsjö skorstensservice

Anmälan är öppen

Nu är anmälan öppen till Hövdingeloppet 2019, gå in under fliken ”Anmälan” och säkra din plats till årets höjdpunkt som går av stapeln den 14 september.

Vi ser fram emot din anmälan:-)

Anmälan öppnar 14 maj

Vi kommer öppna upp anmälan den 14 maj, vi kommer ha samma startavgift som tidigare och hoppas såklart på deltagarrekord. För att anmäla sig klickar ni er bara vidare till anmälningsfliken.