Nyheter

Tionde årets Hövdingelopp avklarat

Vi är fantastiskt glada och uppfyllda av den respons vi får från er. Det tionde året av Hövdingeloppet bjöd på en magisk upplevelse. Vi hade 210 personer som anmälde sig vilket var absolut max. Vi vill tacka alla för att ni kom. Vi vill också tacka alla fantastiska funktionärer som år efter år ställer upp. Vi vill tacka publiken som letar sig ut till oss och hejar fram alla löpare. Tack!

Sist men inte minst vill vi tacka alla våra sponsorer, alla som bidrar stort som smått gör det så att vi kan gå runt. Vi väljer att lyfta fram några sponsorer som sponsrar med lite mer:
– Skånemejerier och Lindals som sponsrade med fantastisk drickkvarg och protein sandwich.
– ICA Nära i Vittsjö (Vittsjöhallen) som sponsrade alla löpare med kexchoklad.
– Umara som sponsrar med sportdryck i världsklass.
– Encymatica som sponsrade alla löpare med en varsin Coldzyme för att undvika förkylningar under hösten och vintern.
– Cramo som sponsrar med toaletterna.
– El-Olle som hjälper till med elen och Oskar för att vi får låna ström hos dig.
– Tack till familjerna Paulssons som låter oss springa i deras skog, låna deras gårdsplan och deras matkällare. Utan er hade detta lopp inte varit möjligt!
Med fler med flera!!!
Tack!


Tack för i år!

Då var årets lopp avklarat, det var en ynnest att anordna som vanligt. Nu kommer vi ta en liten vila och ladda för nästa års tävling. Vi har satt datumet till den 14 september, så skriv in det i kalendern. Nästa år firar vi 10-årsjubileum så det kommer bli nåt extra!

Vi vill rikta ett stort tack till löpare, funktionärer och sponsorer. Utan er, inget lopp!

Välkomna!

Nu är det snart dags, vi kommer att göra allt för att ni ska få en bra löparupplevelse. Vi kommer skicka ut ett välkomstmail till samtliga i mitten av tävlingsveckan för mer information. Vi kommer också att få upp resultat på hemsidan samt bilder på hemsidan i ansölutning till loppet.